عصر گرافيتى در موسسه بهاران


اين رويداد در دو بخش نشست و كارگاه ارائه شد. بخش اول عصر گرافيتى با حضور بهنام كامرانى، مسعود ناصرى و افسانه كامران در عصر دوشنبه ٢٥ خرداد برگزار شد. سخنرانان در مورد تاريخچه، خواستگاه، جنبه‌ها و ارزش‌هاى وجودى اين هنر ارائه و گفت‌وگو كردند.
بخش دوم كه شامل كارگاه بود با سرپرستى عمار عيسى‌پور در روزهاى چهارشنبه و پنج شنبه ٢٧ و ٢٨ خرداد برگزار شد.
عمار عيسى پور هدف و شيوه اين كارگاه را چنين برشمرد:«هنر گرافيتى را نمى‌توان آموزش داد، هدف اين كارگاه نيز رام كردن و آموزش دادن گرافيتى نبوده بلكه مطالعه  و تامل در شيوه‌هاى اجرايى و ايده‌پردازى آن و همچنين تعامل بين رشته‌اى و ايجاد بستر و زمينه براى معرفى، رشد و انعكاس ارزش‌هاى اين هنر بر جامعه بوده است.»
اين كارگاه در روز اول با حضور ٣٠ نفر از طراحان‌گرافيك، تصويرسازان، دانشجويان هنر و گرافرها - به‌صورت ناشناس - با ارائه برنامه كارگاه شروع شد. در ادامه فيلم مستند «بنكسىى» به نمايش در آمد و در مورد فيلم گفت‌وگو شد. در ادامه نمونه‌هايى از آثار گرافرهاى ايرانى و خارجى همچنين نمونه آثار گرافيك، آثار تايپوگرافى و تصويرسازى توسط عمارعيسى پور به نمايش در آمد و آثار از منظر ايده، تكنيك‌هاى اجرا، ساختار تايپ و تصوير مورد بررسي قرار گرفت.
پس از آن طبق شيوه گرافرها محل و ديوار مناسب با بازديد از كل موسسه بهاران انتخاب و مرحله ايده‌پردازى و طراحى آغاز شد؛ در اين مرحله بين افراد گروه بر شيوه‌هاى مختلف طراحى و اجرا گفت‌وگو و تبادل نظر شد.
 روز دوم با اجراى طرح‌ها روى ديوار و مدياى انتخابى آغاز شد و در ادامه فيلم مستند «اينجا تهران است» ساخته سعيد حدادى، و چند مستند از شيوه‌هاى اجرايى گرافرهاى خارجى به نمايش درآمده  و مورد بررسى قرار گرفت.
اين كارگاه با اجراى نهايى آثار بر سطوح بيرونى و داخلى موسسه پايان يافت.






























زمان انتشار: ۲۱:۳۸ ۱۳۹۵/۹/۲۸

ارسال نظر
نام و نام خانوادگی
ایمیل

قوانین ارسال نظر

نظراتی که حاوی توهین باشند، منتشر نمی‌شود
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری کنید

متن