هنرهای دیجیتال در ایران مهجور مانده است


مدیر آموزشگاه تخصصی هنرهای دیجیتال اینورس با بیان اینکه هنرهای دیجیتال در کشورهای پیشرفته موجب اشتغال‌زایی بسیار زیادی شده اما در ایران مهجور مانده است، گفت: برای ایجاد کارآفرینی و پرورش نیروهای متخصص در این زمینه، اقدام به برگزاری جشنواره هنرهای دیجیتال به مدت یک هفته کرده‌ایم تا گامی برای توسعه هنرهای دیجیتال در کشور برداشته باشیم.

علیرضا اردوبادی با تاکید بر اینکه هنوز در ایران آن‌طور که باید به هنر دیجیتال توجه نمی‌شود، گفت: در حالی‌که در اکثر کشورهای دنیا میلیون‌ها نفر در زمینه هنرهای دیجیتال مشغول به کارند و این حوزه بازار کار بسیار گسترده‌ای دارد، اما در ایران کمتر از صد نفر در این حوزه فعالیت می‌کنند. 
 
وی افزود: ایران دارای پتانسیل خوبی در این زمینه است و هنرهای دیجیتال می‌تواند اشتغال‌زایی زیادی ایجاد کند، از این رو بر آن شدیم تا نیروهای متخصصی در این زمینه تربیت کرده و روانه بازار کار کنیم. 
اردوبادی با بیان اینکه باید بیش از این به هنرهای دیجیتال در کشور اهمیت داده شود، گفت: در حال حاضر بزرگترین مشکل نیروهای متخصص تربیت شده در زمینه هنرهای دیجیتال، نبود بازار کار است که سعی کرده‌ایم با آموزش‌های تخصصی‌تر این بازار کار را برای آن‌ها ایجاد کنیم. 
 
وی افزود: با توجه به این موضوع، دغدغه اصلی ما راه‌اندازی فرایندهایی همچون آموزش، آگاه‌سازی و ایجاد انگیزه است که منجر به کارآفرینی شود. 


مدیر آموزشگاه تخصصی هنرهای دیجیتال اینورس همچنین گفت: برای اینکه بتوانیم صنعت بزرگ هنرهای دیجیتال را در کشور به وجود آوریم اقدام به برگزاری جشنواره‌ای در این خصوص کرده‌ایم. 
وی در توضیح افزود: این جشنواره از صبح روز شنبه شروع شده و تا جمعه ادامه دارد. از افرادی که در زمینه هنرهای دیجیتال سررشته دارند دعوت شده در این جشنواره شرکت کنند تا در مدت زمانی معین آنچه را که فرا گرفته‌اند، معرفی کنند. 

اردوبادی گفت: در انتخاب افراد متخصص، الویت با جوانان است، اما کیفیت کار و نحوه معرفی نیز حایز اهمیت است. 

وی افزود: هم اکنون شرکت‌های انیمیشن‌سازی و تبلیغاتی زیادی هستند که از ما نیروی کار می‌خواهند و می‌توانیم افرادی که در این جشنواره امتیاز کسب کرده‌اند را به آنها معرفی کنیم. 
وی اضافه کرد: در عین حال می‌توان هدف بلند مدتی را ترسیم کرد به این گونه که چند نفر از افراد کارآزموده و متخصص با سرمایه‌ای اندک در کنار یکدیگر اقدام به تاسیس شرکت کرده و آغاز به کار کنند.

اردوبادی همچنین تاکید کرد: در حال حاضر هنرهای دیجیتال ما به خصوص در زمینه انیمیشن‌سازی قابل رقابت با کارهای خارجی نیست، اما با تعلیم نیروی متخصص می‌توانیم در این مورد حرفی برای گفتن داشته باشیم و محصولات تولیدی را به کشورهای همسایه صادر کنیم. 

وی گفت: در واقع اگر مسیر آکادمیک آموزشی داشته باشیم و نیروهای متخصص این مسیر را طی کنند می‌توانیم با محصولات خارجی رقابت کرده و صادرات داشته باشیم. 

مدیر آموزشگاه تخصصی هنرهای دیجیتال اینورس افزود: در حال حاضر بسیاری از معضلات صنعت فیلم‌سازی مربوط به دیجیتالی شدن آن است که متاسفانه سینماگران ما با این مقوله آشنا نیستند. 
وی افزود: ابزارهای لازم و نیروی انسانی جوان و خلاق در کشور موجود است اما هنرهای دیجیتال آنطور که باید کیفیت لازم را ندارد.


اردوبادی در ادامه با بیان اینکه مجوزی به نام هنرهای دیجیتال در وزارت ارشاد تعریف نشده است، گفت: مجوز ما برای فعالیت هنرهای تجسمی است به همین دلیل نمی‌توانیم از تسهیلات دانش بنیان بهره‌مند شویم. 

وی افزود: مرکز رسانه‌های دیجیتال نیز در بخش تولید از شرکت‌ها حمایت می‌کند، در حالیکه آموزش پایه اولیه تولید با کیفیت است. 

مدیر آموزشگاه تخصصی هنرهای دیجیتال اینورس در عین حال گفت: از سال آینده در بخش تولید محصولات در زمینه هنرهای دیجیتال برنامه‌های خاصی داریم اما اکنون تنها به آموزش می‌اندیشم.




لازم به ذکر است برنامه‌های این هفته به طور زنده از شبکه Youtube پخش می‌شود. همچنین تصاویر لحظه به لحظه این برنامه را می توانید از اینجا  دنبال کنید.

برای حضور در این برنامه ها به اینجا مراجعه کنید.
زمان انتشار: ۲۱:۳۸ ۱۳۹۵/۹/۲۸

ارسال نظر
نام و نام خانوادگی
ایمیل

قوانین ارسال نظر

نظراتی که حاوی توهین باشند، منتشر نمی‌شود
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری کنید

متن