چگونه مرزهای خود را گسترش دهیم!


در دنیایی زندگی می‌کنیم که هر روز در حال تغییر است و این تغییرات هم روز به روز بیشتر می‌شود! گویی که شتاب می‌گیرند!
برای داشتن تجربیات حرفه‌ای و کسب جایگاه مطمئن در بازار کار، بهتر است حرکت کنیم و سعی کنیم متفاوت باشیم و متفاوت ببینیم و مرزهای خود را گسترش دهیم.
اما چگونه حرکت کنیم؟ چطور متفاوت ببینیم؟ چگونه مرزهای خود را گسترش دهیم!
راه‌های زیادی وجود دارد. شرکت در دوره تخصصی موشن گرافیکس یکی از این راه هاست. در این دوره دانشجویان ابزاری خواهند یافت برای اینکه دنیا را از دریچه‌ی دیگری ببینند و در طول دوره با مفاهیمی چون «خلاقیت»، «ایده پردازی»، «تصویر و صدا» (و نرم افزارهای مربوط به آن‌ها) آشنا شده و روند تولید یک پروژه موشن گرافیکس را فرا می‌گیرند. دانشجویان پس از اتمام دوره با در اختیار داشتن ابزارهای متفاوت، می‌توانند به عنوان متخصص دریکی از حوزه‌های موشن گرافیکس و یا مدیریت پروژه های موشن گرافیکس فعالیت کنند.
دوره تخصصی شش ماهه موشن گرافیکس در بر گیرنده عناوین آموزشی متنوع است و با همکاری گروهی از باتجربه ترین اساتید در حوزه طراحی گرافیک، تایپو‏گرافی، انیمیشن، اصول و مبانی سینما، فیلمبرداری، تدوین، صدا، موسیقی، تبلیغات، ایده‌پردازی و مهارت‌های نرم‌افزاری تشکیل شده است که نه تنها دانش موشن گرافیکس بلکه تجربه‌های کار کردن در این حوزه را با ارائه پروژه‌های واقعی در قالب کار گروهی در اختیار دانشجویان قرارمی‌دهد.
از همین رو در بین استادان این دوره به نام‌هایی چون فرزاد موتمن (سبک‌ها و مکاتب در سینما، کارگردانی و دکوپاژ)، مصطفی خرقه‌پوش (اصول و مبانی تدوین)، علیرضا افشار(فیلم نامه نویسی)، علیرضا نکو‌لعل تک (صدابرداری، صداگذاری و میکس صدا)، کاوه کاتب ‌(سبک شناسی و تئوری موسیقی)، عمار عیسی‌پور (‌تاریخچه و خواستگاه موشن گرافیکس، مبانی انیمیشن، دیزاین و حرکت در موشن گرافیکس، Type in Motion و مدیریت یک پروژه موشن گرافیکس)، امین منتظری (طراحی استوری بورد)، تندیس بحری (ارتباطات بازاریابی، تفکر ونگارش خلاقانه)، ندا ظرف‌ساز (آشنایی با رسانه‌های نوین)، علیرضا میر‌هادی (مهارت‌های AfterEffects)، محمد دباغ (مهارت‌های Cinema4D) برمی‌خوریم که دانسته‌ها و مهارت‌های خود را به هنرجویان منتقل می‌کنند.
هنرجویان در این دوره علاوه بر فراگیری مباحث نظری، به صورت عملی نحوه ساخت اثر موشن‌گرافیکس را خواهند آموخت. پروژه‌های عملی که در حین دوره ساخته خواهند شد شامل ساخت انواع آثار موشن گرافیکس شامل ساخت تیتراژ، آگهی تلویزیونی ، لوگو موشن و معرفی شبکه‌ تلویزیونی خواهد بود. در پایان نیز به رسم هر دوره نمایشگاهی از آثار هنرجویان برپا خواهد شد.
نهمین دوره تخصصی آموزش موشن گرافیکس شامل200 ساعت کلاس درسی و کارگاه آموزشی است که به مدت شش ماه از آبان ماه92 روزهای یکشنبه، سه شنبه و جمعه با سرپرستی عمار عیسی پور در«مدرسه ویژه» برگزار خواهد شد.
شورای طرح و برنامه آموزش: امراله فرهادی، عمار عیسی پور، محمد دباغ
برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره‌های 5-88733674 «مدرسه ویژه» تماس بگیرید.

زمان انتشار: ۲۱:۳۸ ۱۳۹۵/۹/۲۸

ارسال نظر
نام و نام خانوادگی
ایمیل

قوانین ارسال نظر

نظراتی که حاوی توهین باشند، منتشر نمی‌شود
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری کنید

متن